Pruiken

Pruiken

Woon je in Goes of in de omgeving van Goes en ben je op zoek naar een salon waar je je looks een nieuwe boost wilt kunnen geven? Maak dan kennis met het Studio Looks team. 

Daar werken haarverzorgers die je haar weer laten stralen. Ze werken met kwaliteit haarproducten en hebben een breed assortiment. Het merk biedt zeer effectieve en specifieke haarproducten voor elke haarsoort. Een ieder is daar dus welkom en ze kunnen je van de juiste advies in productsoort voorzien. Studio Looks zit in Goes en is veel meer dan een kapsalon. Zo kunnen ze, naast het knippen en verven, doen aan haar herstel en aan haarverlenging. Er zit een haarkliniek bij en er worden ook mooie producten verkocht zoals pruiken, haarstukken en mutsjes en turbans.

Haarkliniek

Bij Studio Looks kan je ook terecht als je op zoek bent naar een pruik. Ze zijn een specialist op het gebied van pruiken. Zo kunnen ze de mooiste pruik leveren en ervoor zorgen dat u straks over een schitterende pruik beschikt. Je kunt een kijkje nemen in de winkel van Studio Looks. De keuze is enorm  en het is ook leuk om te kijken welke stijl je het meeste aanspreekt. Er werken ook mensen in het bedrijf die pruiken op maat maken. Ze kijken samen wat je wens is en maken een pruik die helemaal bij je past.

Er zijn mensen een die pruik  kopen omdat ze het leuk vinden. Helaas zijn er ook veel mensen die niet voor de lol een pruik komen uitzoeken of aanmeten. Misschien heb je een haarziekte of is er iets niet in orde met je hoofdhuid. Het kan ook zijn dat je medicijnen moet slikken waar je haar van uitvalt. Er zijn ook mensen die door behandelingen van de chemotherapie kaal zijn geworden en in deze periode dezelfde look willen hebben omdat ze niet zichtbaar ziek willen zijn. 

Op maat

Mocht je ervoor kiezen om een pruik te laten maken dan kan dat ook. Je kunt dan een afspraak maken waarbij je samen met hun je wensen doorneemt. Mocht je het lastig vinden om naar de salon te gaan dan kunnen ook bij jou op bezoek komen. 

Wat de reden voor de pruik ook is, bij Studio Looks in Goes zorgen ze ervoor dat je een pruik krijgt wat als gegoten zit en waarmee je je prettig voelt. Voor meer informatie kun je kijken op de website. 

Pruiken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven