Huidverjonging

Huidverjonging

Herken je dit? Je kijkt in de spiegel en vooral als het licht fel op je gezicht schijnt dat je je rimpels ziet groeien in aantallen? Je huid ziet er ouder uit dan een tijdje geleden en daar schrik je van. Je maakt je nog meer zorgen en dat verergert de zaak alleen maar. Ook de luchtvervuiling draagt hieraan bij. Net als je leeftijd. Het doet je verdriet en je voelt je er niet prettig bij. En dat is nog maar zwak uitgedrukt. Je voelt je steeds ongelukkiger en je hebt de neiging om je terug te trekken. Vroeger ging je graag uit en was je graag onder de mensen. Nu heb je daar steeds meer moeite mee. Ook twijfel je bij je kleding of het nog wel bij je leeftijd past. Heel herkenbaar hoor want daar hebben vele vrouwen last van. Er is een mooie oplossing hiervoor bij Ann’s BeautyBoost in Boskoop. Daar kan je aan huidverjonging doen. Ze is veel meer dan een schoonheidsspecialiste. Wil jij nou meer informatie?

Hoe werkt het

Antoinette van Rijswijk heeft een salon in Boskoop en ze werkt met een HIFU 3D apparaat die ervoor zorgd dat je huid gaat verjongen. Huidverjonging. Dit apparaat gebruikt ze voor facelifts, huidverbetering en body slimming. Daarnaast doet ze aan anti aging bindweefselmassages met de techniek van Inge Deceuninck. Ter ondersteuning van de anti aging behandelingen werkt ze met een gespecialiseerd merk om ook de huid van binnenuit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Hierin onderscheid Anna zich van andere schoonheidsspecialisten. 

Hiu 3D brengt door ultrageluidsgolven energie in verschillende lagen van de huid. Dit zorgt voor een specifieke temperatuur in deze lagen, waardoor het bestaande collageen regenereert en nieuwe collageenvezels worden aangemaakt. De diepste laag is onderhuids bindweefsel dat verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huis. Dit apparaat is in staat deze diepe structuur van je huid te verwarmen met als resultaat lifting van de huid van het gezicht.

Direct na de behandeling zie je op je gezicht, hals en onderkin al een licht gelift effect. Na 3 a 4 behandelingen zie je het optimale resultaat en dat blijft zeker 1 a 2 jaar zichtbaar.

Uiteraard naast deze gespecialiseerde huidverjonging behandelingen doet ze ook de standaard behandelingen zoals reiniging, scrubben, maskers, klassiek afvoerende massages, het epileren en verven van de wenkbrauwen, het harsen van bijvoorbeeld de bovenlip, kin en wenkbrauwen, tanning spraying en ook kan ze je van make up voorzien.

Huidverjonging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven